Er gebeurd veel…

Sommige dingen gaan te snel en andere dingen mogen van mij sneller gaan.

Ik ben momenteel zo’n 22,5 kg afgevallen. Dit gaat dus best aardig. Mag van mij natuurlijk sneller gaan, maar ik mag niet klagen.

Gister mijn booster vaccin gehad. 1 groot drama natuurlijk weer vanwege mijn prikangst. Uiteindelijk belande ik in een rolstoel en werd ik gereden naar het hokje van de EHBO. Alles vanwege het flauwvallen. Nouja dat deed ik niet, maar dat kwam omdat ik gewoon languit op het pad ga liggen als ik het voel aankomen.

Ook super tegenstrijdige gevoelens over de booster. Uiteindelijk dus toch gedaan. Gelukkig gewoon weer Pfizer en niet moderna. Te veel mensen om mij heen zijn toch ff een dag of 2 goed ziek geweest van moderna. Maar mensen onder de 45 krijgen dus schijnbaar standaard Pfizer.

Op spierpijn in mijn arm na geen last van bijwerkingen gelukkig.

In de liefde zit het de laatste tijd ook erg goed. We hebben mekaar vaker kunnen zien en er zijn zelfs overnachtingen bij gekomen. Samen 1e kerstdag gevierd en oud en nieuw. Tussendoor elkaar ook veel gezien. We hebben vooral buiten gewandeld en van die ingewikkelde fantasy bordspellen gedaan. Erg leuk, wel vermoeiend. Er is zo’n spel dat na meerdere keren spelen en dagen van leeswerk, we nog steeds niet volledig de spelregels begrijpen. Gelukkig doet hij het meeste uitzoeken, want ik zou dat echt niet trekken.

Ik merk wel dat er veel obstakels tussen ons zijn. De afstand, onze huisdieren (hij konijnen en ik een hond), zijn werk en meerdere dingen die er voor zorgen dat zoals het er nu naar uitziet de standaard nog steeds zal zijn dat we elkaar 1 middag in de week zien. That’s it. Terwijl ik het liefst iedere dag samen ben, of in ieder geval vaker. Maar goed als dat onze grootste problemen zijn dan mag ik denk ik niet klagen. We zijn in ieder geval nog dichter bij elkaar gekomen doordat we de afgelopen weken meer tijd met elkaar konden doorbrengen.

Het is apart hoeveel anders mijn leven er nu uitziet in vergelijking met een jaar geleden.
Geen mantelzorg voor oma meer, andere hond, relatie, vrijwilligerswerk, nieuwe hobby’s en niet te vergeten ruim 22 kilo lichter. Sommige dingen zijn hetzelfde. Zoals Corona. Vaccins waren zo genaamd de oplossing toch? Waarom is de situatie dan min of meer hetzelfde (of erger) dan toen de vaccins er nog niet waren?

Ik merk dat ik niet helemaal happy ben. Misschien dan toch een extra bijwerking van het vaccin?
Want eigenlijk is er helemaal niets aan de hand. Misschien moet ik dadelijk maar gewoon op tijd naar bed.

Hoop dat iedereen fijne feestdagen heeft gehad en dat het maar een prachtig, gezond en liefdevol jaar mag worden.

liefs

3 gedachten over “Er gebeurd veel…

 1. Leuke dingen die ik hier lees.
  En misschien kom je tot een overeenkomst met je geliefde om elkaar toch iets meer te zien of te blijven slapen.
  Afstand mag niet het obstakel zijn net als dier er is voor alles een oplossing zeg ik altijd.
  Blijf genieten van je leven.

  Aum Shanthi

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s