He bah..

Het gaat zo slecht..

GRAPJE! Ik ben bijna 10 kg afgevallen. 9,8kg op het moment, maar die 10 kilo zal niet lang op zich laten wachten.
He wat fijn! Ik merk ook dat mijn lichaam eindelijk begint te wennen aan minder eten. Het gaat niet meer zo extreem protesteren. Nu eet ik ook nog steeds normaal. Het dagelijkse doel blijft onder die 2000 kcal te blijven en iets te bewegen. Vaak simpelweg gewoon ff de deur uit te gaan en iets gaan doen. Ik weeg nu trouwens 156,7 en volgens mij in mijn laatste blogpost zo’n 10 dagen geleden was dat 158 nog wat. Prima dus! 2 kilo eraf weer.

Nog meer nieuws. Nieuwe mensen ontmoet! Vrienden hadden mij uitgenodigd anderhalve week geleden om mee te gaan op een soort open atelier route. Dan ga je dus kunstenaars af. Dat was leuker dan verwacht. Met 1 kunstenares zelfs zo’n goede klik (zowel haar kunst als met haarzelf), dat ik er sinds vorige week les krijg. Afgelopen woensdag 3 uurtjes les gehad en aankomende woensdag krijg ik 2 uurtjes les. Super leuk! Het is schilderen met zo’n dot techniek. Super leuk!

De man over wie ik het de vorige keer had is ook nog in beeld. We hebben nog niet afgesproken, maar gaan dat wel aankomend weekend doen.We hebben echt al over van alles en nog wat gepraat en het voelt super goed! Dit zou wel eens een blijvertje kunnen zijn. Zeer intelligent, empathisch, goeddoener (zowel werk als privé), grappig, aantrekkelijk.
Hij weet ook van mijn overgewicht af en het feit dat ik niet werk. Met beide een steun! Vooral het gewicht. Hij is vegetariër (natuurlijk.. welzijn dieren en natuur haha) en best wel sportief en heeft er alle vertrouwen in dat met gezonde voeding en mooie wandelingen en fietsroutes, ik zo afval. Al heeft hij mij meer dan duidelijk gemaakt dat ik prachtig ben zoals ik ben en hij absoluut niet verwacht dat ik vegetariër wordt. Allemaal dingen waar ik mij ook al bewust van ben. haha. Ik bedoel ik heb geen man nodig die mij dat verteld, maar het is wel het soort antwoord wat je hoe dan ook van iemand hoopt te krijgen.

Verder verkocht ik dit weekend iets via marktplaats. Laat ik nou toevallig de persoon die wat kwam ophalen kennen! Toeval bestaat eigenlijk niet denk ik je dan. Want ik heb ooit met deze vrouw een leefstijl cursus gedaan voor ons overgewicht. De cursus was geen succes en zijn beide gestopt een paar jaar terug, maar ze vertelde dat ze heel leuk een paar keer per week van die groepslessen in het water aan het doen was en dat ze iemand zocht die het leuk vond om ook mee te gaan. Nummers uitgewisseld en ik denk dat ik vandaag maar eens een berichtje ga sturen. Zij is minstens zo dik als ik en kan dat ook en heeft er veel lol in. Dan zou het voor mij ook wat kunnen zijn.

Ook was ik deze week geïnspireerd geraakt zelf nog creatiever te zijn en heb een mooi schilderij geschilderd. Ik ben er oprecht trots op. Ik laat misschien later wel een plaatje ervan zien.

Lichamelijk merk ik dat ik meer energie heb. Ik heb het idee dat dat minder met het gewicht te maken heeft, maar meer met mijn gezondere eetpatroon. Een vriendin merkte ook op dat ik makkelijker en sneller liep. Ook wat ik minder snel moe. We lopen nu regelmatig zo een uurtje buiten. Of dat nu een rondje in de wijk is of naar de markt. Hartstikke gezellig.

Anyways.. er is dus best veel gebeurd in korte tijd. En ik merk dat ik mij goed voel. Nieuwe contacten en nieuwe hobby’s zijn zo belangrijk! Die kunnen een groot verschil maken in hoe ik mij voel en hoe ik voor mijzelf zorg. Ik heb bijvoorbeeld door ziekte en vakantie sommige mensen in mijn leven even niet gezien en ook dat heeft een positieve invloed.

Ik hoop dat jullie allemaal ook een goed weekend hebben gehad. Ik ga vanochtend vrijwilligerswerk doen, dus ben weer heerlijk druk.

Een gedachte over “He bah..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s