Daar ben ik weer! |Update over alles.

Dat is een tijdje geleden..

Hallo allemaal, hoop dat het goed met jullie gaat!

De rede van mijn afwezigheid heeft met verschillende dingen te maken. Ten eerste ziekte. Zoals ik in mijn vorige blogpost melden had ik eerst een keelontsteking en vervolgens een longontstekingen (waardoor ik bijna naar het ziekenhuis moest).

Daarna ging het een kleine week goed voordat ik weer ziek werd. Niet zo ernstig als de longontsteking, maar wel vervelend. Bijholteontsteking is nooit fijn. Ik ben in die maanden meer ziek geweest dan dat ik mij goed voelde. De moeheid is daarom ook nog best een tijdje geleden. Ik had nergens energie voor. Zelfs even douchen voelde als too much. Ik zag daardoor ook overal tegenop. Pas begin augustus dacht ik “ja hoor we zijn er weer”.

Het afvallen is nog niet gelukt. Ik ga juist eten als ik me verschrikkelijk voel. Dat in combinatie met weinig tot geen bewegen, deed geen wonderen voor mijn gewicht. Eind augustus ben ik 30 jaar geworden. Super leuk feestje gevierd samen met familie. Er kwamen meer mensen dan verwacht en gelukkig had ik een zaaltje afgehuurd. op mijn 18e verjaardag na, misschien wel de mooiste verjaardag sinds ik volwassen ben.

Afgelopen weekend naar de formule 1 in Zandvoort geweest. Mijn plan was om 1 dag te gaan. Maar omdat we meerdere kaarten hadden en mijn vader mij graag mee wou hebben geprobeerd 3 dagen te gaan. Dit zijn er uiteindelijk 2 geworden totdat ik in tranen uitbarstte. Je maakt dagen van 12 uur en los van het feit dat het extreem druk was, was het ook veel lopen, veel zon, te hard geluid en eigenlijk een non stop party waar je niet even aan kon ontsnappen. Na dag 2 was ik zo moe en overprikkeld dat ik huilend heb gezegd dat ik op zondag (race dag en dus de leukste dag) niet meeging. Beste beslissing!

Dit klinkt allemaal super negatief, maar eigenlijk waren het 1 van de mooiste dagen van mijn leven te gelijk een hel om mee te maken. Dankbaar dat ik mee mocht, maar volgende jaren ga ik echt maar hooguit 1 dag mee. Meer dan voldoende.

Het aparte was wel dat toen ik eenmaal thuis was en mijn hond had opgehaald bij mijn moeder, ik ergens toch ook wel een leegte voelde. Ik ging van door door door naar ik hoef in principe niets meer. Dit heeft er voor gezorgd dat ik een balans ben gaan zoeken. Zo ben ik nu vaker weg overdag, heb ik vandaag een kantoor gemaakt van mijn logeerkamer (opgeruimd, bureau gekocht en en in elkaar gezet) en heb ik meer lol in de dingen die ik doe. De gewone dingen voelen opeens minder een drempel.

Ook wil ik het gezonde leven weer oppakken. Ik was namelijk voordat ik ziek werd super goed bezig en was al een paar kilo afgevallen.

Happy 2 be back.

love, Healthy.

2 gedachten over “Daar ben ik weer! |Update over alles.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s